Lite om mig som driver Erestams hundskola

Hundintresserad och hästintresserad sen barnsben. Uppväxt med hund, katt, kaniner, får och höns. Fick ingen egen hund eller häst när jag växte upp, men jag fick kaniner som jag tävlade i hoppning med och jag fick även gå på ridskola. Tränade familjehunden med de flesta trix jag kunde komma på och gick även kurs med en av familjens hundar.

Parallellt med sista året på gymnasiet, år 2008, hoppade jag därför på en instruktörsutbildnings för hund i Örebro och utbildade mig då till för instruktör för vardagslydnad, lydnad, spår och sök, samt vidare till "problemhundsutredare". Läste kort därefter beteendevetenskap på Örebro universitet som en del i min utbildning till arbetsterapeut. Startade hundskolan 2010, men hade redan innan hundkurser som hobbyverksamhet. År 2013 ansökte och och blev antagen till att arbeta som franchiseföretag åt "Glädjeklick" tillsammans med många andra otroligt duktiga instruktörer. 2014 fick jag mitt första barn, andra barnet kom 2016. Men via Glädjeklick fick jag påfyllning av min kunskap från kurser som de anordnade, men år 2018 upphörde den konstellationen av Glädjeklick. År 2017 gick jag en utbildning till "PT för hund" hos Agardhs hundsport och är nu certifierad PT för hund.

Har tack vare min utbildning till arbetsterapeut haft möjligheten att arbeta med en av mina hundar i vården, vilket var en otrolig rolig upplevelse.

Idag har jag en spansk vattenhund och en Shetlandsponny. Har tidigare enbart varit medryttare så det är en ny upplevelse att faktiskt få träna sin häst med största delen positiv inlärning.

bechip fixed

Chippen i arbete på vårdboende